Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، رضا جلیلی خشنود درباره محدودیتهای اعمال شده در تهران گفت: فعلا بناست که این محدودیتها یک هفته ادامه پیدا کند و اگر در جلسات بعدی نتایج به خوبی پیشرفت کند، شاید قرنطینه چند روز یا چند هفته بعد ادامه پیدا کند تا بتوانیم این موج دوم را کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه موج دومی که آمده خیلی سنگین است، افزود: در بیمارستان شهدای تجریش ۱۷۲ نفر از نیروهای خودمان درگیر شدند و خود بنده و معاونتها هم درگیر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من خودم بستری هستم و ریه ام ۴۰ درصد درگیر شده است. معاونت درمان و بهداشت  بیمارستان هم بستری هستند.

خشنود با بیان اینکه موج دوم کرونا موج سنگینی است، گفت: امیداریم با کمک مردم و رعایت کردن از این موج هم عبور کنیم.

معاون ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره پرشدن تختهای بیمارستانی نیز اظهار کرد: ما با دو مشکل کمبود تخت بستری و کمبود کادر درمان مواجه هستیم. کادر درمان ما اکثرا آلوده می شوند یا اینکه اقوام درجه یکشان مبتلا می‌شوند که مجبورند از آنها مراقبت کنند.

کمبود تخت‌های ویژه بستری و نیروی کادر

وی افزود: کمبود تختهای ویژه، تختهای بستری و کمبود نیروی کادر داریم که با قول و مساعدت وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه امیدواریم بتوانیم حداقل به صورت موقت هم که شده نیرو جذب کنیم و به خدمت ادامه دهیم.

خشنود در مورد همراهی دستگاههای مختلف در مقابله با کرونا نیز گفت: واقعیت امر این است که همه دستگاهها تا حدی که توانستند پای کار بودند، البته انتظار ما خیلی بیشتر است. این موج دوم از موج اول خیلی سنگین تر بود. بیماران بدحال و فوتی ما بیشتر است و به نوعی سیلی که از موج دوم می خوریم شدیدتر است. امیدواریم دستگاه هایی که در روزهای اول تمام قد آمده بودند وسط این بار هم بیایند و از نظر نیرو و توان کمک برسانند چون کادر درمان واقعا در مضیقه هستند.

معاون ستاد مقابله با کرونا در تهران  که در یک گفت‌گوی زنده رادیویی صحبت می‌کرد، درباره اینکه موج دوم کرونا از چه زمانی آغاز شده است، گفت: تقریبا از نیمه دوم خرداد با افزایش در میزان ابتلا و چند روز بعد میزان بالایی از مرگ و میر روبه رو شدیم که نشان داد موج دوم موج سنگینی است.

وی در مورد دورکاریها در تهران نیز گفت: ما از مدتی قبل دورکاری را درخواست کرده بودیم. همچنین خواستیم که افراد پرخطر هم از مراکز کاری دور نگه داشته شوند و تا جایی که ممکن است ساعت کاری کوتاه شود که خوشبختانه با تمام این ها موافقت شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: کادر درمان موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود

فاطمه محمدبیگی، افزود: متأسفانه کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده است و منجر به استهلاک، خستگی کادر مامایی شده است و همین مسئله عاملی بر کاهش کیفیت کار ماماها در کشور است.

محمدبیگی با اشاره به کاهش جمعیت ایران در سال‌های آینده، افزود: ایران تنها کشور دارنده جایزه کاهش جمعیت در جهان است، در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده، یعنی به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ متأسفانه به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، اظهار داشت: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، چرا باید میزان جذب و استخدام ماما با وجود نیاز کشور کم باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود