Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«رضا جلیلی خشنود» رئیس بیمارستان شهدای تجریش در مورد تعداد مبتلاهای کادر درمان این بیمارستان به کرونا گفت: همه‌ی کادر درمان به کرونا مبتلا نشدند، چون بیش از هزار و بیست کادر درمان داریم، اما تا به امروز نزدیک به ۲۰۰ نفر از کادر درمان به کرونا مبتلا شدند، یعنی آمار از اول اسفند تا الان به این تعداد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کادر درمان از پزشک، پرستار، کمک بهیار و همچنین کادر اداری و حمل و نقل به مرور به ویروس کرونا آلوده شدند. البته این مشکل نه تنها برای بیمارستان شهدای تجریش بلکه در اکثر بیمارستان‌های کشور وجود دارد و این موضوع منجر به مواجه با کمبود نیرو خواهد شد، تا زمانی که جواب تست این افراد منفی شود، چند هفته زمان می‌برد.

خشنود تصریح کرد: نکته‌ی مهم این است که بعد از بهبود تا مدتی ضعف‌های جسمانی بر این افراد غلبه می‌کند و اینکه نیروها به سیستم خدمات رسانی برگردند، زمان‌بر خواهد بود.

وی ضمن اشاره به افزایش میزان آمارها گفت: با وجود افزایش تعداد مبتلاها به ویروس کرونا، بیمارستان‌ها بر طبق رسالت‌شان فقط به بیماران کرونایی سرویس نمی‌دهند و باید به بیماران غیرکرونایی هم خدمات ارائه داد، مثل بیمارستان ما که همین دلیل باعث می‌شود تا در بخش‌های بیمارستان با افزایش بیماران و کاهش کادر درمان مواجه شویم.

خشنود در مورد تعداد ابتلای کادر بیمارستان گفت: حدود ۱۲ روز بنده در بیمارستان بستری بودم و دو نفر از همکارانم هر کدام در چندین نوبت به دلیل کرونا در بیمارستان بستری شدند، اما به طور متوسط اکنون حدود ۱۵ الی ۲۰ نفر از نیروهای ما در بخش‌های مختلف بستری هستند و این افراد تحت درمان قرار گرفتند.

وی ادامه داد: به دلیل مراقبت‌های خوب سیستم پزشکی و پرستاری تا امروز هیچ فوتی در بیمارستان نداشتیم، اما بیماران بسیار زیاد داشتیم که همه تحت درمان قرار گرفتند و همچنان بیماران دیگری هم در بیمارستان حضور دارند.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش بیان کرد: بعضی مواقع به دلیل کمبود نیروی انسانی مجبور می‌شویم تا بعضی بخش‌های بیمارستان را تعطیل کنیم که این مشکل خیلی از بیمارستان‌ها است.در واقع بیمارستان‌ها یک الی دو بخش را به دلیل کمبود نیروی انسانی تعطیل می‌کنند، حتی بیمارستان‌های امام خمینی و مسیح دانشوری هم دچار این مشکل شدند که به اجبار بخش‌هایی را به حالت تعطیل در بیاورند تا از نیروهای آن بخش برای بخش‌های دیگر استفاده کنند.

خشنود با تاکید بر زحمات کادر درمان گفت: با شروع شیوع کرونا ما این انتظار را داشتیم که خیلی از نیروهایی کادر درمان ترک خدمت کنند، ولی الان که وسط بحران ویروس کرونا قرار داریم، هیچ کدام از نیر‌وها ترک خدمت نکردند و با جان و دل خدمت رسانی را پیش می‌برند. این نیروها وقتی آلوده می‌شوند برای درمان مراجعه می کنند و به محض بهبودی دوباره به سرکار خود برمی‌گردند.

وی در ادامه افزود: با طولانی شدن زمان شیوع کرونا، پوشیدن لباس‌های سخت، قرنطینه‌های بیمارستان و دوری از خانواده که این نیروها تحمل می‌کنند، شرایط را خیلی دشوار می‌‌کند و بر روحیه کادر درمان تاثیر خواهد داشت، بنابراین ما دست تک تک نیروهای کادر درمان را می‌بوسیم که از جان و دل با کمترین دریافتی‌ها خدمت‌رسانی می‌کنند.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش با تاکید بر رعایت پروتکل‌ها گفت: افرادی در کادر درمان بودند که دوباره به ویروس کرونا دچار شدند و همچنان بعد از بهبودی خدمت رسانی را از سر گرفتند، اما متاسفانه در هفته‌های گذشته به دلیل عدم رعایت فاصله‌ اجتماعی و بازگشایی مشاغل پرخطر، ورودی بیمارستان‌ها خیلی زیاد شده‌اند به طوری که میزان بیماران ورودی نسبت به ترخیص پیشی گرفته است، اما امیدواریم در هفته‌های اخیر با ایجاد مجدد محدودیت‌های شغلی و رعایت بیشتر پروتکل‌ها شاهد یک شیب نزولی باشیم.

خشنود گفت: بیمارستان ما ۴۱۰ تختخواب دارد که حدود ۱۲۰ تخت‌ از آی سی یو تا بخش‌های غیر از آی سی یو و حتی اورژانس به بیماران کرونایی اختصاص دارد و بقیه بخش‌ها به فعالیت خودشان ادامه می‌دهند، اما از بیماران در هنگام ورود به بیمارستان تستی گرفته می‌شود که اگر منفی باشد می‌توانند به بخشی که می‌خواهند، مراجعه کنند.

وی در پایان با تاکید بر رعایت پروتکل‌ها افزود: خواهش ما از مردم این است که از سفرهای غیرضروری درون شهری خودداری کنند تا بتوانیم با پیک دوم ویروس کرونا مقابله کنیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس بیمارستان شهدای تجریش بیمارستان ها ویروس کرونا کادر درمان بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی