Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلینیک درمان سرپایی بیمارانی کرونایی، بخش مراقبت ویژه ۲ و اولین دستگاه سی تی اسکن پرتابل کشور در بیمارستان شهدای تجریش، روز گذشته افتتاح شد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر جان بابایی - معاون درمان وزارت بهداشت، در حاشیه بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهدای تجریش، اظهار کرد: به همت خیرین بخش هایی از این بیمارستان از جمله آنژیوگرافی و تصویربرداری تجهیز و توسعه یافته و کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی نیز افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت راه اندازی کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی در این بیمارستان، افزود: بخش زیادی از بیماران کرونایی پایتخت در بیمارستان شهدای تجریش بستری هستند. از طرفی این کلینیک ۴۰ تختخوابی مختص بیماران کرونایی نیست و با کاهش آمار ابتلا، سایر بیمارانی که نیاز به دریافت خدمات سرپایی دارند می توانند از این کلینیک استفاده کنند.

جان بابایی تصریح کرد: کلینیک های مشابه در اکثر بیمارستان هایی که زیر فشار بحران کرونا هستند، راه اندازی شده است تا از این ظرفیت بهره مند شوند.

وی در پایان با اشاره به اینکه از گذشته چالش تامین تخت بیمارستانی در کشور وجود داشته است، گفت: باوجود بحران کرونا، وزیر بهداشت با همکاری سایر مسئولان در تلاش است این مشکل تا حد زیادی مرتفع شود.

جان بابایی همچنین در حاشیه مراسم افتتاح، از بخش های اورژانس، آزمایشگاه مرکزی، رادیوتراپی و آنکولوژی، آنژیوگرافی، اورولوژی و نورولوژی نیز بازدید کرد.

بیمارستان شهدای تجریش، از اولین بیمارستان های مجهز به کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی

همچنین دکتر علیرضا زالی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این مراسم ضمن اشاره به افتتاح و بهره برداری ۱۰ پروژه در بیمارستان شهدای تجریش، عنوان کرد: به علت خیز چهارم بیماری  کرونا، امور مربوط به راه اندازی این پروژه ها با قوت بیشتری دنبال شد و امروز شاهد افتتاح این بخش ها که تعدادی از آن ها به بیماران کرونایی اختصاص دارد، هستیم.

وی ادامه داد: بخش مراقبت ویژه ۲ (Mega ICU) بیمارستان شهدا در کنار سایر بخش های مراقبت ویژه این بیمارستان، آماده خدمت رسانی به بیماران کرونایی است. همچنین کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی که در مجاورت بیمارستان راه اندازی شده نیز واجد تمام تجهیزات درمانی است.

زالی گفت: با احداث این کلینیک تعدادی تخت شناور به ناوگان تخت های بیمارستانی کشور افزوده خواهد شد و بخش های اصلی بیمارستان به بیماران بدحال تری تخصیص پیدا می کند.

به گفته دکتر زالی، بیمارستان شهدای تجریش از اولین بیمارستان های پایتخت است که اقدام به راه اندازی کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی کرده است.

در ادامه فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران، از بستری هزار و ۱۵۰ بیمار کرونایی جدید در بخش عادی و ۱۵۷ بیمار در بخش مراقبت ویژه طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: در مجموع تعداد ۸هزار و ۵۵۰ بیمار در بخش عادی و ۲ هزار و ۱۰۰ بیمار در بخش مراقبت ویژه بیمارستان های پایتخت بستری هستند.

زالی با اشاره به افزایش نرخ ترخیص بیماران کرونایی نسبت به هفته گذشته، اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته بالغ بر ۱۶ هزار مورد مراجعه سرپایی به مراکز بهداشت و درمان استان تهران صورت گرفته که بر این اساس انتظار می رود شاهد افزایش آمار بستری در هفته آینده باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دستگاه CBCT (سی تی اسکن پرتابل) به علت قابل حمل بودن، بسیاری از چالش های تصویربرداری برای بیماران کرونایی، بیماران سنگین وزن و بیماران بخش دندانپزشکی را مرتفع خواهد کرد، این دستگاه اولین دستگاه مورد استفاده از این دست، در کشور است.

کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی نیز به منظور کاهش بار بستری بیمارستان ها، راه اندازی می شود تا بیماران پس از مراجعه و انجام آزمایش های اولیه، در صورت عدم نیاز به بستری، داروی لازم را دریافت کنند و به منزل برگردند.

/ایسنا 

بیشتر بخوانید: درگذشت پرستار باردار بیمارستان لقمان بر اثر کرونا

جرئیات جدید تست رایگان کرونا در ایستگاه مترو

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی بیمارستان شهدای تجریش بخش مراقبت ویژه بیمارستان ها راه اندازی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود