Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان با حضور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به سند تحول قضایی از  ماموریت‌ این سازمان برای راه‌اندازی سامانه تکالیف اجرایی خبر داد و گفت: رصد این سامانه توسط سازمانی بازرسی کل کشور است و تا خرداد ۱۴۰۱ باید آماده شود.

وی ادامه داد: همه دستگاه‌ها باید اقدامات خود را که قابلیت رصد دارد با سامانه تکالیف اجرایی منطبق کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویشیان گفت: بخش قابل توجهی از گزارش‌های ما حاوی پیشنهاداتی برای دستگاه هاست  و درصد بالایی از پیشنهادات ما حدود ۸۰ درصد اجرایی شده و بخشی که اجرا نشده است پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: در طول سال‌های گذشته سازمان بازرسی کل کشور اقدامات خود را به اطلاع مردم رسانده مگر مواردی که منع قانونی داشته است.

وی با بیان اینکه، حتما باید بیشتر از گذشته اطلاع رسانی کنیم، اظهار داشت: همه مسئولان حفاظت‌ها، حراست‌ها و ... چنانچه با جرمی برخورد کردند موظفند آنرا به سازمان بازرسی گزارش کنند و اگر گزارش نکنند قابل تعقیب کیفری است.

او اضافه کرد: یکی از اولویت‌های سازمان بازرسی کل کشور در وضعیت کنونی، نظارت بر اقدامات دستگاه‌های متولی تولید و توزیع است.

رئیس سازمان بازرسی گفت: در حوزه توزیع بسیار ایراد داریم و اگر سامانه‌های تجارت ایجاد شود و این سامانه‌ها به یکدیگر مرتبط شود بسیاری از مشکلات از بین خواهد رفت.

درویشیان با اشاره به موضوع فرار مالیاتی، افزود: از چند شرکت پتروشیمی هفت هزار میلیارد تومان مالیات وصول شده است.

وی همچنین به اصلاح صورت وضعیت ۱۲۰ میلیون دلاری اشاره کرد و ادامه داد: حدود یک میلیارد یورو و یک میلیارد دلار اثربخشی اقدامات ریالی سازمان بازرسی کل کشور بوده است.

کشف داروهای کرونا در بیمارستان شهدای تجریش

وی افزود: در حوزه داروهای کرونا در بیمارستان شهدای تجریش، ۱۸ میلیارد تومان دارویی که قصد فروش آن را به بازار آزاد داشتند کشف کردیم.

وی با بیان اینکه ۲۴ درصد از برنامه‌های ما در ارتباط با حمایت از تولید بوده است، گفت: در نتیجه حمایت سازمان بازرسی از تولیدکننده‌ها ۳۱۰ واحد تولیدی، افزایش تولید داشتند.

درویشیان با اشاره به راه اندازی ۲۷۳ واحد تولیدی و جلوگیری از تعطیلی ۵۸۲ واحد فزود:  ۱۰ واحد تولیدی اقاله تملیک توسط بانک شده اند و همکاران ما از ۸۵۱ واحد تولیدی بازدید داشتند.

رئیس سازمان بازرسی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ برنامه مسئله محور را تصویب کردیم که در حال اجرا در سراسر کشور است و بیش از سه هزار سامانه موثر دستگاه‌های اجرایی را شناسایی کردیم، به ۵۰۰ سامانه دسترسی پیدا کرده ایم.

وی تصریح کرد: هنوز راه طولانی داریم که بتوانیم به سمت هوشمندسازی بازرسی و نظارت‌های الکترونیکی برویم که به جد آنرا دنبال می‌کنیم.

او گفت: جلوگیری از پرداخت ۳۵۲ میلیون دلار شرکتی که حق آن شرکت و سرمایه گذار نبوده است که به وزارت نفت بازگردانده شده است.

رئیس سازمان بازرسی افزود: جلوگیری از پرداخت من غیرحق مربوط به شرکت مهندسی توسعه گاز ایران به مبلغ ۸۰ میلیون دلار و شناسایی کالاهای راکد در انبارهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان؛ که در چرخه بهره برداری قرار گرفت.

درویشیان اظهارکرد: از تضییع حقوق شهرداری تهران در فروش قدر و سهم خود، فقط در سه قرارداد به ارزش ۱۱۹۰ میلیارد تومان جلوگیری  شده و در حوزه اقدامات پیشگیرانه و اجرایی، پیگیری قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز در حوزه آبریز رودخانه جاجرود به مساحت ۴۱ هزار و ۷۰۰ متر به ارزش تقریبی ۵۶ میلیارد تومان اقداماتی انجام شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور رئیس سازمان بازرسی میلیارد تومان واحد تولیدی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد

سیدحیدر محمدی با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آن‌ها امکان پذیر نیست، افزود: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ داروهای موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین داروها، گفت: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود؛ اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی با بیان اینکه در تامین دارو های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، اظهار امیدواری کرد: در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت های بیشتری صورت داد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • یادواره شهدای فردو با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت